Trajnimi "Qytetari Aktive dhe të Drejtat e Njeriut"

Lajmet

Për nder të 15 vjetorit të krijimit marrëdhënieve diplomatike të shtetit të Kosovës dhe Gjermanisë, ambasada Gjermane në Kosovë, me datë 20 Maj 2023 me fillim nga ora 13:00 – 18:00 në sheshin “Zahir Pajaziti” organizoi panairin “ 15 vjet marrëdhenie…

Lexo më shumë

Nga 09-11 Mars në "Resort Ujëvara e Drinit", DVV International së bashku me akterët bashkëpunues ka organizuar punëtorinë tre ditore - Hartimi i Statutit dhe Rregullorës për Anëtarësim për Rrjetin e Arsimit të të Rriturve në Kosovë - ALE NK.

 

Në…

Lexo më shumë

Në datat 20-24 shkurt, Znj.Bettina Brand – Referente Rajonale në Kaukaz dhe Europa Juglindore si dhe Z.Thomas Lichtenberg – Drejtor Rajonal, Kaukaz dhe Europa Juglindore vizituan Kosovën. Gjatë qëndrimit te tyre ne Kosovë u mbajtën takime me…

Lexo më shumë

DVV International Kaukaz dhe Evropa Juglindore

Resurset

Resources

Armenia

Bosnia dhe Herzegovina

Gjeorgjia

Kosova

Zyra Qendrore 

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Cookie-Settings
OHENI NGA DVV INTERNATIONAL
Njoftim me rëndësi: Nëse klikoni në këtë link, do të largoheni nga faqja e internetit të DVV International. DVV International nuk është përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të internetit të palëve të treta që mund të qasen përmes linkave. DVV International nuk ka asnjë ndikim në të dhënat tuaja personale në të cilat të tjerët kanë qasje dhe/ose të cilat procesohen në ato faqe të internetit. Për më shumë informata, luteni ta rishikoni politikën e privatësisë së ofruesit të jashtëm të kësaj faqeje të internetit.