Trajnimi "Qytetari Aktive dhe të Drejtat e Njeriut"

Lajmet

Më datë 08.07.2024, në ambientet e Hotel Sirius u mbajt punëtoria “Koordinimi i akterëve për funksionalizimin e programeve në Arsimin e të Rriturve në kontekstin e arsimit gjatë gjithë jetës: ofrimi i programeve-kurseve afatshkurtra dhe programeve të…

Lexo më shumë

Me datën 27 dhe 28 maj 2024, u mbajt punëtoria e përbashkët e anëtarëve të rrjetit për arsimin e të rriturve në Kosovë - ALE NK (Adult Learning and Education Network in Kosovo).

Në këtë punëtori dy ditore morën pjesë përfaqësues nga institucione…

Lexo më shumë

Nga data 7 deri më 9 maj 2024, z. Thomas Lichtenberg, Drejtor Rajonal i DVV International për Kaukazin dhe Evropën Juglindore, vizitoi disa Qendra Rinore dhe realizoi takime me akter relevant dhe partner të organizatës DVV International në Kosovë.…

Lexo më shumë

DVV International Kaukaz dhe Evropa Juglindore

Resurset

Resources

Armenia

Bosnia dhe Herzegovina

Gjeorgjia

Kosova

Zyra Qendrore 

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Cookie-Settings
OHENI NGA DVV INTERNATIONAL
Njoftim me rëndësi: Nëse klikoni në këtë link, do të largoheni nga faqja e internetit të DVV International. DVV International nuk është përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të internetit të palëve të treta që mund të qasen përmes linkave. DVV International nuk ka asnjë ndikim në të dhënat tuaja personale në të cilat të tjerët kanë qasje dhe/ose të cilat procesohen në ato faqe të internetit. Për më shumë informata, luteni ta rishikoni politikën e privatësisë së ofruesit të jashtëm të kësaj faqeje të internetit.