Dizajni i Korporatës

Logoja e DVV International është në dispozicion për t’u shkarkuar në versione dhe formate të ndryshme dosjesh. Versioni standard in logos së DVV International është versioni me ngjyra, pozitiv dhe vertikal. Përkatësisht, shkronjat DVV International janë me ngjyrë të kaltër të mbyllët mbi një prapavijë të bardhë, dhe janë të vendosura nën brendin ombrellë.

 

Për ngjyrat e errëta të prapavijës ju lutem përzgjidhni versionin negativ. Për shfrytëzim në bardh e zi ju lutem përzgjidhni versionin e gamës gri. Vetëm në raste të veçanta mund të përdorët logoja me shkronja horizontale, për shembull, për shtypjen e materialeve reklamuese. 

Varësisht nga shfrytëzimi i logos, formate të ndryshme dosjesh mund të jenë të nevojshme. Ju lutem përzgjidhni mediumin dhe metodën e përdorimit për të cilën nevojitet logoja dhe shkarkoni logon përkatëse këtu.

DVV International
VHS DVV International LogoBMZ Logo
Cookie-Settings
OHENI NGA DVV INTERNATIONAL
Njoftim me rëndësi: Nëse klikoni në këtë link, do të largoheni nga faqja e internetit të DVV International. DVV International nuk është përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të internetit të palëve të treta që mund të qasen përmes linkave. DVV International nuk ka asnjë ndikim në të dhënat tuaja personale në të cilat të tjerët kanë qasje dhe/ose të cilat procesohen në ato faqe të internetit. Për më shumë informata, luteni ta rishikoni politikën e privatësisë së ofruesit të jashtëm të kësaj faqeje të internetit.