Dizajni i Korporatës

Logoja e DVV International është në dispozicion për t’u shkarkuar në versione dhe formate të ndryshme dosjesh. Versioni standard in logos së DVV International është versioni me ngjyra, pozitiv dhe vertikal. Përkatësisht, shkronjat DVV International janë me ngjyrë të kaltër të mbyllët mbi një prapavijë të bardhë, dhe janë të vendosura nën brendin ombrellë.

 

Për ngjyrat e errëta të prapavijës ju lutem përzgjidhni versionin negativ. Për shfrytëzim në bardh e zi ju lutem përzgjidhni versionin e gamës gri. Vetëm në raste të veçanta mund të përdorët logoja me shkronja horizontale, për shembull, për shtypjen e materialeve reklamuese. 

Varësisht nga shfrytëzimi i logos, formate të ndryshme dosjesh mund të jenë të nevojshme. Ju lutem përzgjidhni mediumin dhe metodën e përdorimit për të cilën nevojitet logoja dhe shkarkoni logon përkatëse këtu.

VHS DVV International LogoBMZ Logo