Zyra Rajonale

Drejtoresha rajonale e shteteve të Kaukazit dhe Evropa Juglindore

 

Maja Avramovska

+995 32 291 34 75;
+995 32 225 17 52
avramovska@dvv-international.ge

 

DVV International - Zyra Rajonale 
Kaukazit dhe Evropa Juglindore

20 Kipshidze street, Apt. 3
Tbilisi 0179, Gjeorgia

Stafi në Rajon

Armenia

DVV International - Zyra në Armeni

Charents Str. 1, Jerewan 375025

+374 10 575 641
info@dvv-international.am

Vazhdo te stafi

Bosnia dhe Hercegovina

DVV International - Zyra ne Bosnjë dhe Hercegovinë

Kulovića 8, 71000 Sarajevo

+387 33 552 291
info@dvv-international.ba

Vazhdo te stafi (link i jashtëm)

Gjeorgia

DVV International - Zyra në Gjeorgi

20 Kipshidze street, Apt. 3, Tbilisi 0179

+995 32 225 17 52

Vazhdo te stafi

Kosova

DVV International Kosovo

Str.Rexhep Mala, No.33, 10000 Prishtina

+383 38 752 864
ralija@dvv-international-ks.org

Vazhdo te stafi

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Cookie-Settings
OHENI NGA DVV INTERNATIONAL
Njoftim me rëndësi: Nëse klikoni në këtë link, do të largoheni nga faqja e internetit të DVV International. DVV International nuk është përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të internetit të palëve të treta që mund të qasen përmes linkave. DVV International nuk ka asnjë ndikim në të dhënat tuaja personale në të cilat të tjerët kanë qasje dhe/ose të cilat procesohen në ato faqe të internetit. Për më shumë informata, luteni ta rishikoni politikën e privatësisë së ofruesit të jashtëm të kësaj faqeje të internetit.