Staff

Drejtor i organizatës

Ramadan Alija

+383 44 430 636
ralija@dvv-international-ks.org

Koordinatore e Projekteve dhe Financimit

Rozafa Aliu

+383 38 752 864
rozafa@dvv-international-ks.org

Llogaritare

Adelina Kunushevci

+383 38 752 864
adelina@dvv-international-ks.org

Asistente e Projektit

Mevlude Pacolli

+383 38 752 864
mpacolli@dvv-international-ks.org

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Cookie-Settings
OHENI NGA DVV INTERNATIONAL
Njoftim me rëndësi: Nëse klikoni në këtë link, do të largoheni nga faqja e internetit të DVV International. DVV International nuk është përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të internetit të palëve të treta që mund të qasen përmes linkave. DVV International nuk ka asnjë ndikim në të dhënat tuaja personale në të cilat të tjerët kanë qasje dhe/ose të cilat procesohen në ato faqe të internetit. Për më shumë informata, luteni ta rishikoni politikën e privatësisë së ofruesit të jashtëm të kësaj faqeje të internetit.