Lajmet

Nga data 7 deri më 9 maj 2024, z. Thomas Lichtenberg, Drejtor Rajonal i DVV International për Kaukazin dhe Evropën Juglindore, vizitoi disa Qendra Rinore dhe realizoi takime me akter relevant dhe partner të organizatës DVV International në Kosovë.…

Lexo më shumë

Më 07 maj 2024, DVV International, Komuna e Pejës dhe Organizata Joqeveritare Këshilli për Veprim Rinor Lokal - Pejë (KVRL) nënshkruan një memorandum mirëkuptimit për lansimin e Qendrës për mësimin dhe edukimin e rinjtëve dhe të rriturve, në komunën…

Lexo më shumë

Më 4 prill 2024 në ambientet e hotelit Sirius në Prishtinë, u zhvillua punëtoria e organizuar në bashkëpunim me zyrën e DVV International në Kosovë, Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) dhe disa Qendra Rinore të zgjedhura nga MKRS.  …

Lexo më shumë

Me datën 2 prill 2024, u bë inaugurimi i Qendrës për Arsimin dhe Edukimin e të Rinjve dhe të Rriturve (YALEC) në ambientet e OJQ THY në Prizren. Kjo qendër, u themelua në bashkëpunim të DVV International dhe OJQ THY dhe përfaqëson një institucion me…

Lexo më shumë

Konferenca është organizuar bashkërisht nga DVV International, Fondacioni Evropian për Trajnime (ETF) dhe Asociacioni Evropian për Arsimin e të Rriturve (EAEA), dhe u mbajt në Komitetin Evropian të Rajoneve në Bruksel.

Lexo më shumë
VHS DVV International LogoBMZ Logo
Cookie-Settings
OHENI NGA DVV INTERNATIONAL
Njoftim me rëndësi: Nëse klikoni në këtë link, do të largoheni nga faqja e internetit të DVV International. DVV International nuk është përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të internetit të palëve të treta që mund të qasen përmes linkave. DVV International nuk ka asnjë ndikim në të dhënat tuaja personale në të cilat të tjerët kanë qasje dhe/ose të cilat procesohen në ato faqe të internetit. Për më shumë informata, luteni ta rishikoni politikën e privatësisë së ofruesit të jashtëm të kësaj faqeje të internetit.