Informatat e Kontaktit

DVV International  Kosovo

(Institut für Internationale Zusammenarbeit

des Deutschen Volkshochschul-Verbandes)

Rr.Rexhep Mala, Nr.26

10000 Prishtina

Kosova

Telefoni : +381 38 752 864 

Mobil :     +383 44 430 636

E-mail: ralija@dvv-international-ks.org

Web:    www.dvv-international.ge

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Cookie-Settings
OHENI NGA DVV INTERNATIONAL
Njoftim me rëndësi: Nëse klikoni në këtë link, do të largoheni nga faqja e internetit të DVV International. DVV International nuk është përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të internetit të palëve të treta që mund të qasen përmes linkave. DVV International nuk ka asnjë ndikim në të dhënat tuaja personale në të cilat të tjerët kanë qasje dhe/ose të cilat procesohen në ato faqe të internetit. Për më shumë informata, luteni ta rishikoni politikën e privatësisë së ofruesit të jashtëm të kësaj faqeje të internetit.