Trajnimi "Qytetari Aktive dhe të Drejtat e Njeriut"

Lajmet

Bazuar në Memorandumin e Bashkëpunimit (MB), të nënshkruar më datën 02.08.2023 nga DVV International dhe OJQ THY, përmes së cilit, palët u dakorduan për hapjen e një qendre të re për Arsimin e të Rriturve (ARr) në komunën e Prizrenit, duke u bazuar…

Lexo më shumë

Me 08 Dhjetor 2023, DVV International në Kosovë, në bashkëpunim me AAAPARr organizuan punëtorinë “Prezantimi i draft-programit afatshkurtër (modular) të arsimit për të rritur për Teknologji Informatikë dhe Komunikim (TIK)”. Në këtë punëtori morën…

Lexo më shumë

DVV International në bashkëpunim me të gjitha organizatat anëtare të Rrjetit ALE – NK (Adult Learning and Education Network in Kosova) kanë organizuar Konferencen -“Promovimi i Arsimimit të të Rriturve (ARr) në Kosovë” dhe edicionin e dytë të…

Lexo më shumë

DVV International Kaukaz dhe Evropa Juglindore

Resurset

Resources

Armenia

Bosnia dhe Herzegovina

Gjeorgjia

Kosova

Zyra Qendrore 

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Cookie-Settings
OHENI NGA DVV INTERNATIONAL
Njoftim me rëndësi: Nëse klikoni në këtë link, do të largoheni nga faqja e internetit të DVV International. DVV International nuk është përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të internetit të palëve të treta që mund të qasen përmes linkave. DVV International nuk ka asnjë ndikim në të dhënat tuaja personale në të cilat të tjerët kanë qasje dhe/ose të cilat procesohen në ato faqe të internetit. Për më shumë informata, luteni ta rishikoni politikën e privatësisë së ofruesit të jashtëm të kësaj faqeje të internetit.