Trajnimi "Qytetari Aktive dhe të Drejtat e Njeriut"

Lajmet

Në kuadër të projektit "Zhvillimi i programeve afatshkurtra (modulare) të arsimit për të rritur dhe përdorimi i këtyre programeve në kuadër të gjashtë Qendrave të Kompetencës (QK) dhe shkollave të mesme profesionale (SHKMP) në Kosovë”, më 21 dhjetor…

Lexo më shumë

Më 14 dhjetor 2022, Instituti për Bashkëpunim Ndërkombëtar i Shoqatës së Shkollave Popullore Gjermane (Deutscher Volkshochschul-Verband e.V. - DVV) në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) në Kosovë,…

Lexo më shumë

Në bashkëpunim me Shkollat Popullore Gjermane (Volkshochschule-VHS) Pforzheim-Enzkreis dhe Bingen am Rhein, gjatë periudhës kohore 6-10 dhjetor 2022, zyra e DVV International në Kosovë ka organizuar një vizitë studimore në Gjermani për përfaqësuesit…

Lexo më shumë

DVV International Kaukaz dhe Evropa Juglindore

Resurset

Resources

Armenia

Bosnia dhe Herzegovina

Gjeorgjia

Kosova

Zyra Qendrore 

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Cookie-Settings
OHENI NGA DVV INTERNATIONAL
Njoftim me rëndësi: Nëse klikoni në këtë link, do të largoheni nga faqja e internetit të DVV International. DVV International nuk është përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të internetit të palëve të treta që mund të qasen përmes linkave. DVV International nuk ka asnjë ndikim në të dhënat tuaja personale në të cilat të tjerët kanë qasje dhe/ose të cilat procesohen në ato faqe të internetit. Për më shumë informata, luteni ta rishikoni politikën e privatësisë së ofruesit të jashtëm të kësaj faqeje të internetit.