Lajmet

Më 4 prill 2024 në ambientet e hotelit Sirius në Prishtinë, u zhvillua punëtoria e organizuar në bashkëpunim me zyrën e DVV International në Kosovë, Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) dhe disa Qendra Rinore të zgjedhura nga MKRS.  …

Lexo më shumë

Me datën 2 prill 2024, u bë inaugurimi i Qendrës për Arsimin dhe Edukimin e të Rinjve dhe të Rriturve (YALEC) në ambientet e OJQ THY në Prizren. Kjo qendër, u themelua në bashkëpunim të DVV International dhe OJQ THY dhe përfaqëson një institucion me…

Lexo më shumë

Konferenca është organizuar bashkërisht nga DVV International, Fondacioni Evropian për Trajnime (ETF) dhe Asociacioni Evropian për Arsimin e të Rriturve (EAEA), dhe u mbajt në Komitetin Evropian të Rajoneve në Bruksel.

Lexo më shumë

Bazuar në Memorandumin e Bashkëpunimit (MB), të nënshkruar më datën 02.08.2023 nga DVV International dhe OJQ THY, përmes së cilit, palët u dakorduan për hapjen e një qendre të re për Arsimin e të Rriturve (ARr) në komunën e Prizrenit, duke u bazuar…

Lexo më shumë

Me 08 Dhjetor 2023, DVV International në Kosovë, në bashkëpunim me AAAPARr organizuan punëtorinë “Prezantimi i draft-programit afatshkurtër (modular) të arsimit për të rritur për Teknologji Informatikë dhe Komunikim (TIK)”. Në këtë punëtori morën…

Lexo më shumë

DVV International në bashkëpunim me të gjitha organizatat anëtare të Rrjetit ALE – NK (Adult Learning and Education Network in Kosova) kanë organizuar Konferencen -“Promovimi i Arsimimit të të Rriturve (ARr) në Kosovë” dhe edicionin e dytë të…

Lexo më shumë

Nga data 02 deri më 05 tetor 2023, Z.Thomas Lichtenberg-Drejtor Rajonal për Kaukazin dhe Europën Juglindore, vizitoi Kosovën. Gjatë kësaj vizite, ai pati takime me përfaqësues nga partnerë të ndryshëm të organizatës DVV International në Kosovë.

Më…

Lexo më shumë

Me datë 15.09.2023, me ftesë të përbashkët në MASHT, u mbajt takimi I përfaqesuesve organizatave anëtare të rrjetit ALE NK në Kosovë.

Në takim morën pjesë 8 persona, themelues e përfaqesues te organizatave anëtare te rrjetit, me c’rast hapja e…

Lexo më shumë
VHS DVV International LogoBMZ Logo
Cookie-Settings
OHENI NGA DVV INTERNATIONAL
Njoftim me rëndësi: Nëse klikoni në këtë link, do të largoheni nga faqja e internetit të DVV International. DVV International nuk është përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të internetit të palëve të treta që mund të qasen përmes linkave. DVV International nuk ka asnjë ndikim në të dhënat tuaja personale në të cilat të tjerët kanë qasje dhe/ose të cilat procesohen në ato faqe të internetit. Për më shumë informata, luteni ta rishikoni politikën e privatësisë së ofruesit të jashtëm të kësaj faqeje të internetit.