Lajmet

Në bashkëpunim me Agjencionin për Arsim dhe Aftësim Profesional dhe Arsimin e të Rriturve (AAAPARr) në Kosovë, me datën 11 dhe 12 Shtator, 2023 u mbajt punëtoria - Rishikimi i programeve afatshkurtëra – modulare me qasje holistike për ARr. Kjo…

Lexo më shumë

Me datën 02.08.2023, u nënshkrua marrëveshja e mirëkuptimit (MM) në mes të DVV International dhe OJQ - THY nga Prizreni. Qëllimi i kësaj marrëveshje është lansimi i një qendre të re për arsimin e të rriturve në komunen e Prizrenit, e cila do të hapet…

Lexo më shumë

Përgjatë muajit korrik (më datat 04 - 05, 20-21 dhe 27-28.07.2023), DVV International në bashkëpunim me Autoritetin Kombëtar të Kualifikimeve, organizuan punëtorinë gjashtë - ditore me titull “Mbështetja e organizatave jo - qeveritare për akreditimin…

Lexo më shumë

Për nder të 15 vjetorit të krijimit marrëdhënieve diplomatike të shtetit të Kosovës dhe Gjermanisë, ambasada Gjermane në Kosovë, me datë 20 Maj 2023 me fillim nga ora 13:00 – 18:00 në sheshin “Zahir Pajaziti” organizoi panairin “ 15 vjet marrëdhenie…

Lexo më shumë

Nga 09-11 Mars në "Resort Ujëvara e Drinit", DVV International së bashku me akterët bashkëpunues ka organizuar punëtorinë tre ditore - Hartimi i Statutit dhe Rregullorës për Anëtarësim për Rrjetin e Arsimit të të Rriturve në Kosovë - ALE NK.

 

Në…

Lexo më shumë

Në datat 20-24 shkurt, Znj.Bettina Brand – Referente Rajonale në Kaukaz dhe Europa Juglindore si dhe Z.Thomas Lichtenberg – Drejtor Rajonal, Kaukaz dhe Europa Juglindore vizituan Kosovën. Gjatë qëndrimit te tyre ne Kosovë u mbajtën takime me…

Lexo më shumë

Në kuadër të projektit "Zhvillimi i programeve afatshkurtra (modulare) të arsimit për të rritur dhe përdorimi i këtyre programeve në kuadër të gjashtë Qendrave të Kompetencës (QK) dhe shkollave të mesme profesionale (SHKMP) në Kosovë”, më 21 dhjetor…

Lexo më shumë

Më 14 dhjetor 2022, Instituti për Bashkëpunim Ndërkombëtar i Shoqatës së Shkollave Popullore Gjermane (Deutscher Volkshochschul-Verband e.V. - DVV) në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) në Kosovë,…

Lexo më shumë
VHS DVV International LogoBMZ Logo
Cookie-Settings
OHENI NGA DVV INTERNATIONAL
Njoftim me rëndësi: Nëse klikoni në këtë link, do të largoheni nga faqja e internetit të DVV International. DVV International nuk është përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të internetit të palëve të treta që mund të qasen përmes linkave. DVV International nuk ka asnjë ndikim në të dhënat tuaja personale në të cilat të tjerët kanë qasje dhe/ose të cilat procesohen në ato faqe të internetit. Për më shumë informata, luteni ta rishikoni politikën e privatësisë së ofruesit të jashtëm të kësaj faqeje të internetit.